Wie is Homematrix?

Onafhankelijk online woningtaxateur

Homematrix helpt (toekomstige) woningeigenaars aan alle relevante, onafhankelijke woninginformatie die ze nodig hebben om de juiste keuzes te maken. Dit doen we met een datagedreven aanpak, waardoor we informatie snel en voordelig kunnen aanbieden.

De hoeveelheid beschikbare data neemt exponentieel toe en dus ook de mogelijkheden om deze op een creatieve wijze om te zetten naar betrouwbare inzichten en tools waarmee de wereld een beetje slimmer, duurzamer en veiliger kan worden gemaakt.

Over_Homematrix

Onze kernwaarden

Voor (toekomstige) woningeigenaren

Homematrix maakt producten die woningeigenaren op elk moment snel en eenvoudig kunnen gebruiken.

Actuele en accurate woningdata

Ons eigen ontwikkeld woningwaardemodel gebruikt meer dan 300 woningkenmerken om tot de meest nauwkeurige woningwaarde van Nederland te komen.

Eenvoudig te begrijpen en te gebruiken

Homematrix vertaalt ‘rauwe’ data naar nuttige en heldere informatie in overzichtelijke rapporten.

De rijkste vastgoeddatabase van Nederland

Homematrix beschikt over de rijkste vastgoeddatabase van Nederland. Door data van 60 verschillende bronnen te bundelen beschikken we over meer dan 300 kenmerken van iedere woning.

Ons datamodel is zo opgemaakt dat het constant actuele woningwaardes en -informatie verzamelt. Denk hierbij aan verkoopsommen, bouwtechnische informatie, locatiekenmerken, buurtgegevens, WOZ-waardes en marktontwikkelingen.

Onze missie is dat huiseigenaren met behulp van onze data goed onderbouwde keuzes kunnen maken.

De voordelen van datagedreven woninginformatie

  • Onmiddellijk nauwkeurige informatie in handen
  • Onafhankelijke en eerlijke data doordat we niet aan makelaars- of taxatiekantoren gekoppeld zijn
  • Tijdbesparend en kostenefficiënt
  • Altijd de meest recente data en informatie
Vastgoeddatabase

Onderdeel van Matrixian Group

Homematrix is onderdeel van Matrixian Group, een databedrijf gespecialiseerd in Property Technology. We lossen vraagstukken op binnen het thema “Gebouwen en Leefomgeving”, waar onze data en technologie het antwoord op zijn. Met een jong en gedreven team van professionals werken we dagelijks aan onze Customer Intelligence, Housing Intelligence en Location Intelligence oplossingen om dit te realiseren.

Hiermee dragen wij bij aan het oplossen en voorkomen van (maatschappelijke) problemen en het realiseren van een toekomstbestendige leefomgeving.