Over ons

Onafhankelijke woninginformatie

Als consumententak van Matrixian, een onafhankelijk technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in datagedreven vastgoedoplossingen, staan wij garant voor betrouwbare en hoogwaardige dienstverlening. Wij geloven dat goed geïnformeerde consumenten beter in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen. Daarom zien wij het als onze taak om onafhankelijke woninginformatie te verschaffen die maximaal helpt bij de aan- en verkoop van woningen en diepgaand inzicht geeft in de werkelijke waarde van vastgoed. 

Met geavanceerde datatechnologie en diepgaande analyses bieden wij betrouwbare en actuele informatie over woningen. Ons deskundige team van vastgoedexperts en datascientists zorgt ervoor dat wij beschikken over marktkennis en de meest up-to-date gegevens. Of het nu gaat om onafhankelijke woningtaxaties, accurate marktprijzen, buurtinformatie of historische gegevens, u kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid en volledigheid van onze diensten.

Luke Liplijn sitting in front of a laptop and looking at his phone

Automated Valuation Model

Het door Matrixian ontwikkelde Automated Valuation Model (AVM) vormt de basis voor onze waardebepalingen. Dit model wordt zowel nationaal als internationaal erkend vanwege zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De modelwaarden van Matrixian voldoen aan alle relevante certificeringen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging, zoals ISO 27001 en ISAE 3402 Type II, en zijn tevens in overeenstemming met de normen van het Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).